Kom TennisZ-en op Sportpark Wimmenum

Paspoort

Egmond aan de Hoef – Wist jij dat je met een bijna ideale slagbeweging je jouw lichaam gezond kunt houden en gelukkig kunt blijven? Je wordt er zelfs Zen van. Bijkomend voordeel is dat jij jouw potentieel in tennis kunt gaan ervaren. Ontdek hoe gemakkelijk tennis is en hoe iedereen, ook jij, het tennisspel onder de knie kan krijgen.

Je kunt in de maand juni op zaterdag tussen 9 en 12 uur middels een priveles van 30 minuten gratis**kennismaken met TennisZ. Je doet dat door minitieus je slagbeweging te herhalen en door je lichaam altijd op één en dezelfde manier achter de bal te plaatsen en vervolgens stil te staan bij het slaan. De bal over het net krijgen is niet je grootste doel. Als je de slagbeweging perfect herhaalt, gaat de bal automatisch over het net. Het herhalen van de slagbeweging is dus je ultieme doel. Die herhaling zorgt ervoor dat je automatisch een ideale beweging uitvoert: een slagbeweging zónder armcorrectie. Pas dan kun je je spieren een langere tijd op een zeer regelmatige manier in- en ontspannen.

De tennislessen worden gegeven door Tenniscoach Patrick Baijards die opgeleid werd door Felix Kaplan (Litouws tenniskampioen, gepensioneerd docent Russisch en Ruslandkunde van de Universiteit Leiden, tenniscoach, schrijver en publicist) en zich tevens verdiepte in het Innerlijk Spel door Tennis.

De priveles is gratis**. Je betaalt alleen 10 euro voor de baanhuur!

Informatie en aanmelden: patrickbaijards@gmail.com en of 0636055811

Het gratis eBook...
Vul je emailadres in en klik op toegangsknop.
We respecteren je privacy.