We don’t make mistakes: The impossible unforced error.

Wat is IK Tennis?

IK Tennis: We don’t make mistakes: The impossible unforced error.

IK Tennis volgt tenniscoach Felix Kaplan zijn tennisvisie.

Je kunt wat wij je laten ontdekken niet ontkennen. Het is simpel. It is “the way” it is.

Wij gaan niet linksom of rechtsom, we gaan recht door zee, door het midden. Het is haarzuiver, loepzuiver, messcherp, ritmisch,ademverfrissend, gecentreerd, geisoleerd, op zichzelf staand, gegarandeerd, souverein, herkenbaar, herhaalbaar, minimaal en moeiteloos:de stilstaande beweging in zijn meest originele staat: dat is onze ontdekking!

Wij doen niet aan psychologie, filosofie, meditatie, mystiek, religie, Yoga, Qi Gong of tai Chi. We zijn geen concept,geen pad of weg, geen Feldenkrais,geen Eckhart Tolle of Advaita. Alhoewel facetten concepten daarvan bruikbaar zijn in de tennisbeweging.

Wij brengen concepten in beweging. Wij beloven je geen gouden bergen en zijn geen sterk verhaal. Wij zijn geen korte termijn oplossing. Wij blijven ontwikkelen en we gaan vooruit. We gaan niet voor op korte termijn gerichte resultaten. Wij gaan voor duurzaamheid en het maximale resultaat. Gegarandeerd!

Het is het goede, het correcte, het foutloze, het pure, het zuivere. Zo vind je jouw Magic on the Court. Alhoewel wij stil staan tijdens het tennis blijven wij ons ontwikkelen.

Heb jij de liefde voor tennis? Deze tennistraining geeft je de gelegenheid om jezelf te ontdekken in een krachtige steunende omgeving. Alhoewel er bij groeien emoties opkomen en die zullen opkomen zie dan dat dat juist is. Het is allemaal goed.

Als jij met oprechtheid goed wil leren tennissen dan kom je bij ons. Wij werken hard, we concentreren ons, we kletsen niet tijdens de training en hebben plezier. Dat je hier bent wil zeggen dat alles mogelijk is. Het is om twijfels weg te nemen. Als er de honger is naar maximale ontwikkeling in jouw tennisspel. Jouw openheid is noodzakelijk zodat we concepten terzijde kunnen leggen. Je bent bereid om het oude los te laten om jezelf vrij toegang te geven tot continue progressie in tennis. Om de essentie te leren van tennis moet het gebakken koek zijn. Verteer het en neem het tot je.

Love and Join the Movement! It will Move You!

We zien er naar uit om je op de baan te zien.

Het gratis eBook...
Vul je emailadres in en klik op toegangsknop.
We respecteren je privacy.