Word naar aanleiding van 10 eenvoudige regels je eigen Tenniscoach!

Gratis E-books

Hier vind je alle Ik Tennis e-books van Patrick Baijards. Deze boeken zijn gratis te downloaden maar het Liken/Tweeten/+1′en van deze pagina wordt uiteraard erg gewaardeerd!

De Tao van het Tennis

mockup-tao1 Taoisme een manier van leven en werken die accepteert wat er gebeurt, het waardeert en ervan leert. Het is gewoon te simpel, te eenvoudig, te vanzelfsprekend. Het uitgangspunt van tennis zou moeten zijn om met elkaar te leren spelen en om de meest natuurlijke beweging te leren die ervoor zorgt dat wij in harmonie met onszelf en de ander spelen.  Forceer de zaken niet , maar de dingen naar hun natuur laten werken, waaruit de resultaten op een natuurlijke wijze, als vanzelf, voortvloeien. Dat is Tao en Tennis.

e-book-downloaden

 

Tennis Zen

3debook Als we naar de basis van de meeste tennisspelers kijken dan zien we dat 99% procent druk bezig is met het stressvol reageren op de tennisbal. Feitelijk is men op zoek naar  . Het kan ook op een andere wijze. Als je je focust op de houding en het herhalen van een natuurlijke beweging dan kom je weer in balans en met de aandacht in het nu. Het uitgangspunt is juist niets doen en het van daaruit te laten gebeuren. Als vanzelf gaat de bal dan foutloos en moeiteloos over het net. Dat je een betere tennisspeler daardoor wordt is een logisch gevolg van een kloppende beweging.

e-book-downloaden

 

Winnend Tennisspel

Book02 Winnend Tennisspel is een basis e-book die je stap voor stap meeneemt in het creeren van een forehand backhand service waarmee je geen blessures zult oplopen, eeuwig kunt blijven vooruitgaan, met ontspanning en plezier zult gaan spelen. Het e-book laat je inzien hoe je vanuit een procesgerichte wijze het beste uit je tennisspel kunt halen.  Dit e-book neemt je mee hoe je gaat winnen zonder ermee bezig te zijn en onthult de exacte strategie achter IK Tennis, het is een combinatie van Visie + Structuur.

e-book-downloaden

Mentale problemen overwinnen

mockup-tennis1 Het nieuwste E-book van Patrick Baijards. In dit e-book lees je “het verhaal” over de misvattingen van een tennisspeler die hij over zichzelf heeft. Het boek kun je zien als 1 framework hoe jij op een andere manier naar jezelf kunt gaan kijken en vrij kan worden van de problemen die je ervaart op de tennisbaan.

e-book-downloaden

 

Heb je een van deze boeken gelezen?

Dan zou ik het zeer waarderen wanneer je hieronder een reactie achter wilt laten!

Powered by WishList Member - Membership Software