KNLTB zwijgt over de beste Tennismethodiek

Clubtrainers konden mij niet helpen
Ik zat zo vast in mijn tennisspel, had rugblessures keer na keer en geen enkele clubtrainer kon me helpen. Ik heb het geprobeerd, maar het was tevergeefs. Ik wist dat er meer in zat, maar hoe moest ik het doen. Ik ging op zoektocht en kwam terecht bij in mijn ogen de beste tenniscoach die je je kunt wensen. Mijn hele spel veranderde en ervaarde geen blessures meer een ongekende mogelijkheid tot groei diende zich aan. Alle puzzelstukjes klopten en mijn lichaam snapte de beweging die het moest uitvoeren. Ik was zo enthousiast dat ik dacht dit moet ik aan anderen overbrengen. Ik ging les geven…..

Niet welkom
Bij het doorgeven van deze methodiek was ik eigenlijk haast nergens welkom en wilde men hun markt beschermen. Ik had een persoonlijke waarheid die ik van de daken wilden schreeuwen, maar ik moest mij inhouden. Er was geen plek voor mij. Op een achterafgelegen plek mocht ik mijn diensten aanbieden. De reden waarom ik niet welkom ben is dat het beter werkt dan de methodieken die hoofdtrainers aanbieden. Daarnaast zijn heel veel spelers bang om van gebaande paden af te gaan. Wat deze methodiek je aanbied is maatwerk gericht op het individu en de methode van de tennisbond is gericht op de massa, dat zoveel mogelijk mensen gaan tennissen. Wat niet centraal staat is de ontwikkeling van de speler. De groep is belangrijker dan het individu.

Een nieuwe werkelijkheid
Toen ik eenmaal de techniek onder de knie had, ontdekte ik iets anders. Sommige mensen slikken daar bewustzijnsverruimende middelen voor, maar ik ontdekte een nieuwe werkelijkheid in tennis voorbij aan de dagelijkse realiteit van stress en overleven. Ik ontdekte het geheim van het moment. Die nieuwe werkelijkheid gaat totaal voorbij aan bedoelingen, scoren en tactiek. Het slaan op zich, de manier van bewegen en je wijze hoe je omgaat met gedachten en gevoelens werd de bron van plezier en geluk. Want wees nu eerlijk na een mooie bal, komt de volgende en na een overwinning wacht weer de volgende wedstrijd.

Passie voor Tennis

Wat ik bemerk is dat als je werkelijk goed wilt leren tennis, je je wilt focussen, je liefde en passie in Tennis wilt ervaren, je kracht wilt ervaren en je je potentieel wilt ervaren op de baan dan is deze methode en wijze van kijken naar jezelf de meest verfijnde en volledige methodiek die er is. Maar dat vraagt toeweiding van jou om dit voor elkaar te krijgen. Het doel is je eigen tenniscoach te worden en dat is vrij simpel te bewerkstelligen. Het bijzondere van deze methodiek is dat je meer weet dan de gemiddelde tennistrainer.


KNLTB toont geen interesse

Het bevreemdt mij dat de KNLTB totaal geen interesse toont en geen promotie maakt voor deze bijzondere wijze van spelen. Het lijkt erop dat ze hun vingers er niet aan willen snijden en denken te weten wat het beste is. Echter ik heb het tegendeel bewezen. Dit werkt gewoon beter, maar dan wel voor mensen die echt willen! We hebben het dan niet over recreatietennis, maar over echt tennissen!

Heb jij passie voor persoonlijke ontwikkeling en wil je dit integreren met tennis en het beste uit jezelf halen dan ben je bij IK TENNIS aan het juiste adres.

Het gratis eBook...
Vul je emailadres in en klik op toegangsknop.
We respecteren je privacy.