Mentale problemen? Ga niet naar een coach!

Mentale problemen? Ga niet naar een coach!

Heb je last van mentale problemen op de tennisbaan? Gaan de dingen niet zoals jij ze graag zou willen?

Op zich kun je naar een personal coach gaan en die helpt je inzicht te vergaren wat er speelt. Als er echter geen verwijzing is naar leven volgens de kwaliteit van “to live life in a beautifull way”, gooi je je geld weg en blijf je constant van het ene probleem naar het andere problemen gaan (“You are always on the run”)en spek je de portemonnee van zo’n coach.

Ik heb duizenden inzichten vergaard en ontdekt dat daar de oplossing niet ligt.

Wil je ontdekken hoe je je tennisspel verbeterd en zelf de regie krijgt over de tennisbeweging? Op basis van harde feiten en bewegingswetten ( o.a. ritme, ademhaling, stilstaan, tellen, het gebruik maken van lichaamsassen) ontdek je de basisbeweging van het tennis. Daarna kunnen we het wedstrijdspel gaan verbeteren en gaan kijken hoe een wedstrijd anders kunnen benaderen. Gewoon de dingen zien voor wat ze zijn.

Gedurende dit proces ontdek je hoe je ontspannen leert spelen, moeiteloos, krachtig met vertrouwen op de baan leert staan.

Deze ontdekking is kennis maken met de natuurlijke beweging in tennis, die modulair is. Een basis van waaruit je verder kunt gaan en de technieken van Djokovic, Federer kunt leren. Dus iedereen heeft een basis nodig.

Er zijn natuurlijk altijd spelers die beter zijn, maar weet dat dit een kwestie van ervaring is. Er is met behulp van techniek heel wat mogelijk, maar er zijn meer facetten die een rol spelen om een wedstrijd winnend af te sluiten.

Het is leuk om een wedstrijd te winnen en het is de kunst om daar niet mee bezig te zijn!

Hoe?

Ontdek het bij de IK Tennis Academy. Wil je een privetraject met me afsluiten. De kwaliteit is gegarandeerd. Ik heb inmiddels als met diverse mensen zo’n traject ingegaan en ik kan je alleen maar aanraden om dat te doen vanwege de bijzondere resultaten ervan.

Ik vind dat een ieder de mogelijkheid moet hebben om dit te bereiken. In principe kost een priveles 40 euro per uur. Met een half uur priveles bereik je ook al veel. Als je in de bijstand zit of ww dan is het mogelijk om te overleggen over de mogelijkheden, maar goed leren tennissen is voor iedereen mogelijk!

Living Life as Beauty

Discovering Tennis as a Movement

Improving Movements and Strokes

Moving Graciously and Effortless

Enjoying Movements:

Result: The Best Technique and the Best Results

Bron: Patrick Baijards

Het gratis eBook...
Vul je emailadres in en klik op toegangsknop.
We respecteren je privacy.